Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yarın akşam nefes kesecek olan 292. bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak. Soluk soluğa izleyeceğiniz Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu yine seyiriciyi ekrana kilitleyecek. Yılların eskitemedği Kurtlar Vadisi Pusu'nun sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Bu hafta da retying listelerini alt üst etmeyi planlayan dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanı Türkiye gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Hain planlarını, kirli emellerini, masum insanlar üzerinde gösteren Terör örgütü Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında ele alındı. Soluk soluğa izleyeceğiniz Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU 292. BÖLÜM ÖZETİ
Geçtiğimiz hafta Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır. Heyecan dolu arayışta neler yaşanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu, macera dolu 292.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 291. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?

Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer.

Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu yeni bölümü ile kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ HİKAYE VE KÜNYE

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla Perşembe günleri Saat 20.00’de ekrana geliyor… Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…

YAPIMCI: Pana Film

YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca

SENARYO: Pana Yazım Grubu

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı

OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

Haberin Devamı