Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 291.yeni bölüm fragmanında Polat'a pusu şoku!

Kurtlar Vadisi Pusu 291.yeni bölüm fragmanında Polat'a pusu şoku!

Kanal D ekranlarının yıllara meydan okuyan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 291.yeni bölüm fragmanını yayınlandı. Kemik bir izleyici kitlesi bulunan Kurtlar Vadisi Pusu reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son yayınlanan fragmanı ve ayrımtılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 291.yeni bölüm fragmanında Polat'a pusu şoku!

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Bu hafta ekrana gelecek bölümde Polat Alemdar büyük bir şokla karşılaşacak. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU 291.BÖLÜM FRAGMANI

Göge'den Polat Alemdar'a Pusu!

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?

Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer.

Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu yeni bölümü ile kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Geçtiğimiz hafta Safiye’yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan’ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat’ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşıracak.
Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.
Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.
KURTLAR VADİSİ PUSU KÜNYE
İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla Perşembe günleri Saat 20.00’de ekrana geliyor… Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…
YAPIMCI: Pana Film
YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca
SENARYO: Pana Yazım Grubu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı
OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

Haberin Devamı