Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kanal D

Heyecanın bir an olsun bitmediği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bu hafta bombaları patlatacak. Hatırlarsanız Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Gölge köşeye sıkıştırılmıştı ama Gölge büyük bir hamle ile Polat ve ekibini pusuya düşürmüştü. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte Kurtlar Vadisi Pusu hem yeni bölüm fragmanı haberi hem de son bölüm özeti haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kanal D

Türk televizyon dizisinin en soluklu ve heyecanla takip edilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu her perşembe Kanal D ekranında yayınlanmaya devame ediyor. Bu haftaki Kurtlar Vadisi Pusu 290. bölümünde bizi bir çok sürprizler bekleyecek. Polat Gölge için planı ne olacak? Osman Sınav'ın yarattığı Kurtlar Vadisi dizinin devamı olan Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe saat 20:00 da Kanal D ekranında yayınlanacaktır. İşte yeni bölüm fragmanı...

KURTLAR VADİSİ PUSU 290. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek.

Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir.

Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ HAKKINDA

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk televizyon dizisi. Osman Sınav'ın yarattığı Kurtlar Vadisi dizinin devamı olan bu dizi ilk kez 19 Nisan 2007'de Show TV'de yayına girmiştir. Günümüzde başrolleri Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban paylaşmaktadır. Dizi Türkiye'nin karanlık güçlere karşı mücadelesini kurgusal bir dille anlatmaktadır. Televizyon dizisinin prodüksiyonunu Pana Film yapmaktadır.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindedir. Kurtlar Vadisi Terör dizisi RTÜK tarafından muhtemelen ileride ceza alabileceğine dair uyarılmasından sonra yayıncı kanal tarafından 2 bölüm yayınlandıktan sonra kaldırıldı. Pana Film daha sonra bu dizi projesiyle ortaya çıktı.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. 7. ve 8. sezonda atv'de yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "Kendi gününde, kendi saatinde." (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

KURTLAR VADİSİ PUSU KONUSU

Kurtlar Vadisi Pusu'da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez en acımasız, en pervasız efendisi olan para için birleşmiş küresel çeteye başkaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa Mehmet Karahanlı ve ekibi gibi kukla mafyalar değil, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çeteler vardır. Bu küresel güç aktörleri ile Polat Alemdar'ın ekibinin buluşma noktası Türkiye'dir.

Haberin Devamı

Polat Alemdar, kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirip Kurtlar Konseyi'ni çökertmiştir. Bu görevi layığı ile yerine getirdikten bir süre sonra KGT'nin başına geçerek devlet adına önemli operasyonlarda bulunmuştur. Ancak yeni misyonu daha derin ve daha tehlikelidir. İhtiyarlar adı verilen gizli heyetten aldığı görevle bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çete ajanlarının ülke üzerinde oynadığı oyunları bozmuş, İhtiyarlar ile direkt temas kurarak derin devletin kilit adamı olmuştur. Polat Alemdar, Türkiye'nin gelecek stratejisini oluşturan ve bunu koruyan İhtiyarlar Heyeti'nin hükümlerini yerine getirme ve bu gizli heyeti her türlü tehlikeden koruma görevini üstlenmiştir.

Bütün bunları yaparken Polat Alemdar'ın yanında özel bir ekibi vardır. Polat Alemdar, 2003 yılından beri yanın olan sağ kolu Memati Baş, sol kolu Abdülhey Çoban ve Güllü Erhan kendisinin kemik kadrosuydu. Polat Alemdar; kemik kadrosunun yanında Nevzat Yakışırbey, Pürmüz Hasan, Eren Eylül gibi eski yüzleri de bulundururken Kazım Çarman ve Cahit Kaya gibi yeni yüzlere de ekibinde yer vermiştir. Ancak, bu ekipten bir çok kişi çatışma ve suikastlere maruz kalarak hayatını kaybetmiştir. Polat Alemdar'ın şimdiki kemik kadrosu Cahit Kaya ve Güllü Erhan'dan oluşmaktadır. Ayrıca Siyah Sancak Timi'de bu milli davada ilerlemek için Polat Alemdar'ın yanında yer almaktadırlar.

Haberin Devamı

Polat Alemdar; Sömürgeciler'in Türkiye üzerinde oynadıkları oyuna son vermek için büyük bir operasyonla, Kripteks'teki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirmeyi, büyük sırları ortaya çıkarmayı hedeflemiştir. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un 2005 yılında, Los Angeles'da yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olmuştur. Polat Alemdar’ın hamlesi dünyada büyük bir ses getirmiş ve Piramit Operasyonu başlatmıştır. Sömürgeci Güçler yeni planlar içerisine girerek Polat Alemdar’ı çıkmaza sokmaya çalışmaktadırlar. Polat Alemdar ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla birlik olur.

DİZİDE NECATİ ŞAŞMAZ FARKI

Muhammed Necati Şaşmaz (d. 15 Aralık 1971; Harput, Elazığ), Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, yapımcı.

Zaza kökenli olan Muhammed Necati Şaşmaz, Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

2013 Taksim Gezi Parkı protestoları için çözüm arayışına giren hükümet, sanatçıların da aralarında bulunduğu bir heyet kabul etmiş, Şaşmaz da bu heyet içerisinde Hasan Kaçan, Hülya Avşar gibi isimler ile birlikte yer almıştır. Toplantı sonrası yaptığı basın açıklaması sosyal medya Twitter'da bazı kesimin tepkisini toplamıştır.

Kendisi, Pana Holding ve Pana Film yapımları hakkındaki iddialara Kurtlar Vadisi İnternet Sitesi ve Yazete adlı haber sitesi aracılığıyla cevap vermektedir.