Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 290.bölüm fragmanı aksiyon dolu! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 290.bölüm fragmanı aksiyon dolu! - İzle

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan dolu sahneler yaşanacak. İşte tüm merak edilenler ve Kurtlar Vadisi Pusu 290.bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 290.bölüm fragmanı aksiyon dolu! - İzle

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Aksiyonun bir an eksik olmadığı heyecanın katlanarak devam ettiği Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler yaşanacak? Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Erha Ufak gibi isimlerin rol aldığı dizide soluksuz izlenecek sahneler yaşanacak. Bakalım Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı bize hangi ipuçlarını veriyor?

KURTLAR VADİSİ PUSU 290.BÖLÜM FRAGMANI

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla Perşembe günleri Saat 20.00’de ekrana geliyor… Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…

Haberin Devamı

Yapımcı : Pana Film

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca

Senaryo : Pana Yazım Grubu

Görüntü Yönetmeni : Selahattin Sancaklı

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haberin Devamı

Polat Alemdar'dan birlik çağrısı!
Geçtiğimiz hafta Gölge’nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar’ın toplantıyı basıp Gölge’nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge’nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge’ye mesajını verecek.
Yusuf intikam peşinde
Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek.
Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir.
Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...

Haberin Devamı