Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu ekrana gelen son bölümde aksiyon dolu sahneler yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 287. bölüm merak edilmeye başlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekranlara geldi. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 286. son bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Elif’in mezarında duygu dolu anlar yaşayan Polat Alemdar, Cahit ile birlikte bir pusunun içine düşüyorlardı. Polat ve Cahit bu ablukadan nasıl kurtulacaklar?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

JOHN SMİTH VE POLAT ALEMDAR BİR KEZ DAHA KARŞILAŞIYOR

Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?

Haberin Devamı

Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden gelecek? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge’nin, Polat için düşündüğü plan nasıl olacak?

Polat’ın Cahit’e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar’dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçecek.

Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı’yla gergin bir görüşme yapar. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar’la birebir görüşmeyi ister. Ne yazık ki Polat’ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmez. Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirecektir.

Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln’u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başlar. Raskoln’e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz olacaktır.

Haberin Devamı

Yusuf, Polat’a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf’un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmaz.