Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 286. son fragmanında sürpriz gelişme

Kurtlar Vadisi Pusu 286. son fragmanında sürpriz gelişme

Kanal D ekranının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ile bu hafta bomba gibi bir bölümle geldi. Temponun bir an olsun düşmediği Kurtlar Vadisi Pusu 286. son bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı. Yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 286. son bölüm ve detaylar haberimizde..

Kurtlar Vadisi Pusu 286. son fragmanında sürpriz gelişme

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekranlara geldi. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 286. son bölüm ile ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı son bölümü ve detayları haberinizde..

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D'de.

Elif’in mezarında duygu dolu anlar yaşayan Polat Alemdar, Cahit ile birlikte bir pusunun içine düşüyorlardı. Polat ve Cahit bu ablukadan nasıl kurtulacaklar?

JOHN SMİTH VE POLAT ALEMDAR BİR KEZ DAHA KARŞILAŞIYOR

Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?

-->

Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden gelecek? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge’nin, Polat için düşündüğü plan nasıl olacak?

Haberin Devamı

Polat’ın Cahit’e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar’dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçecek.

Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı’yla gergin bir görüşme yapar. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar’la birebir görüşmeyi ister. Ne yazık ki Polat’ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmez. Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirecektir.

-->

Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln’u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başlar. Raskoln’e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz olacaktır.

Yusuf, Polat’a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf’un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmaz.