Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D ekranının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan son bölümde Polat kendini Ali Candan olarak hatırlamaya devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu ekrana gelen son bölümde nefes kesen anlar yaşandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Dün akşam ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu izleyenleri ekrana bağladı. Ekrana gelen nefes kesen son bölüm ardından Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 285. BÖLÜM ÖZETİ

Geçmişle hüzünlü buluşma...

Yusuf, Smith için hazırladığı riskli ama akıllıca hamlesini Zeynep’e anlatır. Zeynep, duyduğu bu plana destek olmaya karar verir. Öte yandan Öktem’den öğrenmek istediği bilgilere ulaşmak için aklına gelen her yolu deneyen Smith hala aradığı cevapları duyamamıştır. Bu esnada alacağı bir haberle şaşkına dönen Smith için daha büyük bir sorun ortaya çıkar.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gölge, laboratuvardan aldığı numunenin sırrının Polat Alemdar’da olduğunu çok geçmeden fark eder. Bugüne kadar Polat’a karşı yaptığı hiçbir hamleden sonuç alamayan Gölge, farklı bir yöntem denemeye karar verir.

SİYAH SANCAK ESİR PAZARINDA

Şedid saldırısı altında kalan masum köyleri zulümden kurtarıp erzak yardımı yapan Siyah Sancak ekibi, esir pazarlarından haberdar olur. Çok sayıda esirin hayatını kurtarmak için bir plan yapan Yasin Komutan, ekibiyle birlikte tehlike ve heyecan dolu bir operasyon gerçekleştirir.

Haberin Devamı

ACI VEREN KARŞILAŞMA

Polat, Ali Candan olarak yaşadığı hayatının ne denli değiştiğini adım adım fark eder ve her öğrendiği detay onu daha da meraklandırır. Geçmişinin izini süren Polat karşılaştığı acı gerçek karşısında vereceği tepkiyle herkesi çok şaşırtacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, unutulmayacak 285. Bölümüyle, 3 Mart Perşembe günü Kanal D’de…