Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D ekranının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam son bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan doruktaydı. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı her bölüm ile izleyenleri ekrana kiltlemeyi başarıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 283. son bölüm'de izleyenler ekrana kilitlendi. Soluk soluğa izlenen Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 283. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz haftanın finalinde herkesin öldüğünü sandığı Polat Alemdar Murali’nin mekanında ortaya çıkmıştı. Heyecan fırtınasının yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu bölümünde Yusuf’un Polat Alemdar’ı kurtarmak için yaptığı gizli planın ayrıntıları ortaya çıkıyor!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Murali’nin tedavisiyle şifa bulan Polat, yavaş yavaş iyileşmeye başlar. Yaptığı planı Polat Alemdar’a anlatan Yusuf, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Yusuf ise Gölge ve John Smith’in iş bağlantılarını araştırmaya başlar. Karşısına babası Fehmi Kuzuzade’ nin sahibi olduğu Kuzuzade Holding çıkar.

SİYAH SANCAK İŞ BAŞINDA

Haberin Devamı

Polat’ın en büyük düşmanı Gölge, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırdığını düşünerek, hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için tekrar harekete geçer. Ona göre, önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Ancak gözden kaçırdığı büyük bir ayrıntı vardır. Siyah Sancak…

Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak, Gölge’nin ordusu Dark River’dan aldığı darbe üzerine karşı saldırıya geçer. Siyah Sancak’a Cahit de katılır ve Gölge’yi ele geçirmek için büyük bir operasyon başlar.

ZEYNEP VE TİLKİ RUSYA’DA

Zeynep ve Tilki, Karun’un verdiği görev üzerine Rusya’da harekete geçer ve Büyük Konsey Üyesi Sergei’yi yakından takip etmeye başlarlar. Bir kumarhanede Zeynep normal biri gibi yaklaşarak Sergei ile tanışır. Plan normal bir şekilde ilerlerken hiç hesap etmedikleri bir olay gerçekleşir.

RASKOLN ORTAYA ÇIKIYOR

Uzun bir aradan sonra Raskoln de ortaya çıkar. Mete, Kenan ve Raskoln’ü tanıştırır. İkili arasında samimi bir ilişki başlar.