Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan doruktaydı. Son bölüm'ün ardından Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı beklenilmeye başlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 7.25 reyting ve yüzde 17.99 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Dün akşam yayınlanan nefes kesen bölümün ardından 275. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU 274. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat ve Cahit uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşıyor ve Gölge’nin izini buluyor.

Canlı bomba tuzağını Zeynep’in yardımıyla boşa çıkaran Polat Alemdar, Gölge’ye terzi üzerinden ulaşmaya çalışırken, Cahit’le birlikte düştüğü pusudan Erhan’ın yardımıyla son anda kurtuluyor. Polat ve Cahit uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşıyor ve Gölge’nin izini sonunda buluyor. Ancak ikiliyi büyük bir sürpriz bekliyor.

Haberin Devamı

KGT’deki bütün adamlarını Gölge’nin saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar, Hocaya da danışarak KGT’yi yeniden yapılandırmak için harekete geçiyor.

Geçtiğimiz haftanın finalinde gerçek annesinin Zeynep olduğunu öğrenen Yusuf ise, kendi gerçeğinin peşine düşüyor. Doğum kayıtlarının peşine düşen Yusuf bir kez daha Zeynep'in karşısına çıkarken, bu karşılaşma Zeynep'in Yusuf hakkında aklının karışmasına neden oluyor.

Şedid’i kendi çıkarları için kullanan John Smith ise Avrupa’daki saf Müslüman gençleri devşirmek için kirli planlarını uygulamaya koyuyor.