Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölüm fragmanında nefesler tutuluyor-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölüm fragmanında nefesler tutuluyor-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölüm fragmanında nefesler tutuluyor.Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hafızalardan silinmeyecek sahneleriyle yine gündemden düşmeyecek. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Polat Alemdar Gölgen'in izini buluyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölüm fragmanı ve detayları...

Kurtlar Vadisi Pusu 268. bölüm fragmanında nefesler tutuluyor-izle

İzleyicinin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için geri sayım başladı. 13 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'da sırlar aralanmaya başlıyor. Her bölümü, internette 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşan, Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi'nde bu hafta Polat Alemdar, Gölge'nin izini bulurken; Zeynep kendisine geçmişinin kapısını aralayacak bir isimle karşı karşıya geliyor.

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban'ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 268. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde,Polat Alemdar'ın Safiye ve Elif'i ziyareti, Erhan'dan gelen önemli haber üzerine kesiliyor. Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge'nin izini buluyor.

Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Gölge ise, Ortadoğu'da kurmayı planladığı yeni devlete destek verecek Türkiye'den işbirlikçiler arıyor… Karanlık planların bir parçası olmayı kabul eden Zeynep ise kendine geçmişini hatırlatan sürpriz biriyle karşılaşıyor.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU KANUN DEĞİŞTİRDİ

13. sezonu Kanal D'de devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin baş rolünde Necati Şaşmaz, PANA filmin bulunduğu binanın yapısı değiştirmek için Üsküdar Belediyesine başvurdu. Belediye, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncusunun yaptığı bu başvuru için özel bir işlem yaptı. Ancak bu 'hususi plan' kabul edilmeyince ilginç bir yönteme gidildi. Üsküdar Belediyesi, tüm binaların çatılarıyla ilgili değişiklik yaparak tekrar teklif gönderdi. Teklif, bu kez kabul edildi. Bu karar üzerine medyada "Kurtlar Vadisi kanun değiştirdi" yorumları yapıldı.


Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…