Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu 264.bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 264.bölüm fragmanı yayınlandı.Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor! Beklenen fragmandan ilk kareler ve detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 264.bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle

11 Haziran’da sezon finali yapan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2015-2016 yeni sezonunda bazı oyuncular ile yolları ayırmak zorunda kalan dizi, her dönem olduğu gibi yeni oyuncuları da kadrosuna dahil etti. Dizinin yeni sezon 264. bölüm fragmanı yayınladı. Fragmanda Polat, eski bir kiliseye girerken görülüyor ve içeride yerde yatan kanlar içinde bir rahip ile karşılaşıyor. Polat, rahibi kontrol etmek istediği sırada kilisede bulunan ve yüzü görünmeyen bir kişi Polat’a silah doğrultuyor. Fragman, Polat’ın kiliseden tek başına çıkmasıyla son buluyor. Öte yandan yeni sezonun bu ay içerisinde televizyonda yayına girmesi bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 264.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Tüm davetlilerin huzurunda evet diyen Polat ve Leyla’nın düğünlerinde neler yaşanacak? Martin’in yarım kalan işini bitirmek isteyen Lisa aradığı fırsatı bulup gerçek yüzünü gösterecek. Ona engel olmaya çalışan Aynur’a nasıl bir taktik uygulayacak? Tilki’nin Rusya’daki adresini öğrenen Polat, Cahit’le birlikte hesabı kapatmak için yola çıkacak. Polat Alemdar ile Tilki Andrei karşılaşmasında neler olacak? Yusuf, uğrunda tehlikeler atlattığı hedefine sonunda ulaşacak.

Haberin Devamı