Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D'nin fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölümüyle ekranlara geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde seyirciyi ne gibi süprizler bekliyor! Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kanal D'nin en beğenilen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde Polat Alemdar'ı neler bekliyor! Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Özeti

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?

Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?

Kurlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragmanı izle