Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 258.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 258.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İzle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 257.son bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitledi. İşte yeni bölüm detayları ve Kurtlar Vadisi Pusu 258.yeni bölüm fragmanı.

Ekranların en popüler ve en zun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu heyecanın hız kesmediği bir bölümle bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölümü 8 MayısPerşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, gaye gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 258. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Polat Alemdar eski mekanına geri döndü. Tilki Andrei ile Polat karşı karşıya geldi. Pusat ve Zülfikar’ın görüşmeleri sırasında alacakları haber tüm planlarını değiştirdi. Martin ve Safiye’nin akşam yemeğine Cahit de katıldı. Cahit, şüphelendiği Martin’i gözlemlemek için aradığı fırsatı buldu.

Akif ve adamları ikna olmayan kuyu sahibinin yanına gittiklerinde anlaşmaya karşılık olacak şartı öğrendiler. Yusuf, babasını ve kardeşini gözlemlemeye devam etti. Kenan ise gece gördüğü ağabeyinin gerçek mi yoksa rüya mı olduğunu anlamaya çalıştı. Leyla, Polat’ın her şeyi öğrenmesinden sonra aldığı destekle mücadele etmek için daha kararlı oldu.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ BÖLÜM FRAGMANINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN