Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölüm yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölüm yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 267.bölümü ile ekranda olacak. Yine heyecan dolu bir bölüm ile seyirciyi ekran başına kitleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu'da Tilkinin sonu geldi mi? İşte merakla beklenen 257.bölüm fragmanı ve bölüm detayları..

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölümü ile heyecan yarattı. Vadi'de sular durulmuyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölüm detayları ve fragmanı..

Polat bu sefer Tilki'nin biletini kesmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanına bakılacak olursa bu haftaki bölümde Polat ile Tilki’nin çarpışmasını izleyeceğiz. Polat Alemdar Türkiye’nin düşmanlarını teker teker temizlemeye devam ediyor. Sagir ve Baltazar’dan sonra bu sefer sıra Tilki’de!

Polat, Tilki’ye ülkeden ayrılması çin 24 saat süre verecek. Ancak Tilki öyle bir niyetinin olmadığını söyleyince Polat Alemdar bu süreyi 12 saaate düşürecek. Anlaşılan Tilki’nin ölümü için sayılı saatler kaldı.

Vadi severler ise Tilki’nin hemen ölmesini istemiyorlar. Tilki’nin ölmeden önce biraz diş geçirmesinin daha heyecanlı olacağı düşünülüyor.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 257.Bölüm fragmanı: