Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 257. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 257. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Pusu'nun 257. bölümünde heyecan dorukta. Kurtlar Vadisi Pusu 257. bölüm ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Kurlar Vadisi Pusu 257. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziden ilk ipuçları fragmanda. Yeni bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilrisiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 257. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Son bölümde neler oldu?

Sagir’in kirli oyunlarına son veren Polat Alemdar, bölgenin korunması için geride kalacak adamlarına talimatlarını verecek. Bölgenin sükuneti için gerekli tüm önlemler alınacak. Öte yandan Smith ve Britani buna izin vermemek için bir araya gelecekler.Cahit’i takip eden tapınakçıların karşısına hiç beklemedikleri bir isim çıkacak. Bu esnada Karacaahmet’in Cahit’e söyleyeceği çok önemli detay ne olacak?

Cahit’le birlikte Fehmi’nin yanına giden Polat, Fehmi’ye son uyarısını yapacak. Bu sırada orada göreceği bir isim Polat’ı oldukça şüphelendirecek. Cahit’in o ismi takibinde neler ortaya çıkacak? Baltazar’dan ihanetinin hesabını sormak isteyen Pusat sonunda aradığı fırsatı bulacak. Öte yandan Baltazar bu karşılaşmaya çoktan hazırlanmıştır bile. Müthiş kapışmada neler yaşanacak? Polat, sonunda Leyla’ya ulaşacak. Peki Leyla’yı nerede bulacak?

Haberin Devamı