Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölüm fragman videosu izle

Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölüm fragman videosu izle

Dizi severlerin dört gözle beklediği Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 2 Nisan Perşembe akşamı 253.yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tüm yeni gelişmeleri haberimizde. İşte Polat'ın yeni planları ve operasyon bilgileri...

Kurtlar Vadisi Pusu 253.yeni bölüm için geri sayım başladı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı videosu haberimizde. Dizide bu hafta; Polat ve ekibinin yeni hedefi Ortadoğu'daki petrolleri koruma altına almak! Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 253. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde ise; Uzun zamandır evlenmeyi bekleyen Polat ve Leyla ikilisi her şey güzel olacak derken; Polat, Leyla'nın hastalığıyla şoka uğrar. Leyla hastalığını Polat'a söylemeden onu kendisinden uzaklaştırmaya çalışır. Polat Alemdar ise olan bitene anlam verememektedir.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Leyla'nın kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planları değişiyor. Polat'ın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla Polat'a hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polat'tan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polat'a söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Dizinin piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGT'nin başına bela olmaya devam eden Sagir'in hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagir'i durdurmak için elinden geleni yapıyor.

Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzade'nin pususuna düşüyor. Fehmi'nin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda. Bu arada Fehmi'nin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzade'nin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusuf'un gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır.

İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.

Haberin Devamı