Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ünlü bir isim katıldı... Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm bu hafta yine ekrana kilitleyecek. Diziye hangi oyuncu katıldı? merakla konusu oldu. Dizi hakkında son gelişmeleri ve yeni bölüm fragman videosu ile özetini haberimizden takip edebilirsiniz...

Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 246. yeni bölüm fragmanı yayında. Geçtiğimiz hafta hüzünlü sahnelerin yer aldığı dizide bu haftaki son bölümünde neler oldu? Polat Alemdar yaşadığı bu olaydan büyük üzüntü duydu. Annesinin kaybıyla sarsılan Polat'a, tüm dostları destek olmaya çalışır. Cahit kendisini hiç tahmin edemeyeceği bir yerde bulur. Peki karşısına çıkacak olan isim kimdir?

2 yıldan bu yana herkesi ekran başına kilitleyen Kutlar Vadisi Pusu perşembe akşamı son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Ömer babanın ölümünü hala unutamayan Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Nazife anneyi kara toprağa koymuştu. Dostları ise Polat’ın acısını paylaşmak için onu bu zor gününde yalnız bırakmazlar.

Annesinin ölümü ile dünyası yıkılan Polat Alemdar bu acı ve düşmanları ile nasıl başedeceğini düşünmeye başladı. Nazife Anne’nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır. Sagir izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evinde saklanır. Aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktur. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozacak, Bünyamin bu ziyaretle eski bir dostunu hatırlayacaktır.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA)

Kurtlar Vadisi'ne sürpriz oyuncu

Kanal D'de perşembe akşamları yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine ünlü bir isim katıldı..

Ünlü oyuncu ve dublaj sanatçısı Levent Sülün "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Sülün dizide Leonların TİM Komutanı ve İngiliz İstihbarat Ajanı kimliğiyle karşımıza çıkacak. Bir süredir AMKSPOR ve n11.com reklâmlarıyla ekranda boy gösteren Levent Sülün Mart ayında da MÜNAFIK adlı filmle sinemaseverlerle buluşacak.