Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölüm fragmanı nefes kesti !

Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölüm fragmanı nefes kesti !

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek. 241. Bölümün fragmanı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 241. Bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu bu haftada ekrana kilitlemeye geliyor. 241. Bölüm ile ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm detayları ve 241. Bölüm fragmanı haberimizde...

Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil eder. Cahit ve Safiye’nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür.

Polat Alemdar’ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.

Polat planına tüm ekibini dahil ediyor!..

Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile.

Son bölümde neler olmuştu?

Polat Alemdar aldığı görevi uygulamaya, ocaklar da tütmeye başlıyor. Artık yeni bir dönem başlıyor.

Brandon, manipüle ettiği olayların üzerine giderek son darbeyi vurmaya çok yaklaşır. Ona yardım edenlerle birlikte, Polat’ı köşeye sıkıştıracaklarından emindir. Tabii, Yasin ve ekibi karşılarına çıkmazsa. Değişen düzen her yerde etkisini göstermeye başlamıştır bile. Baltazar, yeni bir oyun peşindedir. Pitbull hevesle bu oyuna ortak olmak ister. Karşılarında duran Pusat, elini güçlendirmek için önce kendi yanındaki dargınlığa son vermek zorundadır. Sagir, İstanbul’u sevmişe benzemektedir. Restoran işine girmeye heves eder. Tilki ise, biraz daha rahatına düşkündür. Ticareti gölbaşında yapmaktadır. Elindeki altınlarla kan pazarlığına girişir. Cahit, Safiye ile buluşacakken Martin’i gördüğüne pek sevinmez. Canını sıkacak daha büyük bir dert onu beklemektedir.

Haberin Devamı