Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölümde Polat harekete geçiyor

Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölümde Polat harekete geçiyor

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 240.bölümü ile ekranlara gelecek. Dizi bir hafta aranın ardından sevenleri ile buluşacak. Peki Kurtlar Vadisi'nde bu hafta neler olacak. Polat yeni görevi için ilk adımı atacaktır. Brandon, Polat Alemdar'ı zor durumda bırakabilecek mi? Baltazar bu bölümde de herkesi şoke edecek bir adım atacaktır.

Türk televizyon tarihinin en uzun süreli dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da olay durulmuyor. Dizinin 240.bölümünde de aksiyon dolu sahneler olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanını da haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm özetini de sizler için derledik.

240.Bölüm Özeti

Polat Alemdar aldığı görevi uygulamaya, ocaklar da tütmeye başlıyor. Artık yeni bir dönem başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı, 240. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Polat Alemdar aldığı görevi uygulamaya, ocaklar da tütmeye başlıyor. Artık yeni bir dönem başlıyor.

Brandon, manipüle ettiği olayların üzerine giderek son darbeyi vurmaya çok yaklaşır. Ona yardım edenlerle birlikte, Polat’ı köşeye sıkıştıracaklarından emindir. Tabii, Yasin ve ekibi karşılarına çıkmazsa. Değişen düzen her yerde etkisini göstermeye başlamıştır bile. Baltazar, yeni bir oyun peşindedir. Pitbull hevesle bu oyuna ortak olmak ister. Karşılarında duran Pusat, elini güçlendirmek için önce kendi yanındaki dargınlığa son vermek zorundadır. Sagir, İstanbul’u sevmişe benzemektedir. Restoran işine girmeye heves eder. Tilki ise, biraz daha rahatına düşkündür. Ticareti gölbaşında yapmaktadır. Elindeki altınlarla kan pazarlığına girişir. Cahit, Safiye ile buluşacakken Martin’i gördüğüne pek sevinmez. Canını sıkacak daha büyük bir dert onu beklemektedir.

Haberin Devamı

239.bölümde neler olmuştu?

Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak?

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 238.Bölüm Özeti

Polat’ın ekibi saldırıya uğruyor! Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

Televizyon fenomeni “Kurtlar Vadisi Pusu”, bu bölümüyle de izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

Haberin Devamı