Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi 247. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi 247. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranında yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü izleyenler yeni bölüm için heyecanlı bekleyişe başladılar. Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. 246. bölüm ile ekrana gelen Pusu'da nefesler tutuldu. Seyirci heyecanla 247. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizden takip edebilirsiniz.

İşte son bölümde yaşananlar..

Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya gelir. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmeyecektir. Çünkü konuşacakları çok mesele vardır. Polat’ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmez, Lion timi çoktan alarma geçmiştir. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmaz. Mankurt hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştır. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanmaktadır. İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başlar.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı soluksuz izlenecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLE