Gazete Vatan Logo

Kurban Bayramı taili kaç gün sürecek? 2018 kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı taili kaç gün sürecek? 2018 kurbanlık fiyatları ne kadar? Sorularının merak edilen yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 2018 yılı Kurban Bayramı'na az bir zaman kala Müslüman vatandaşlar meraklı bekleyişe başladı. İşte Kurban Bayramı taili kaç gün sürecek? İşte tüm ayrıntılar...

Kurban Bayramı taili kaç gün sürecek? 2018 kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı ne zaman ve kaç gün sürecek? Kurbanlıklar kaç liradan satılıyor? Gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar...

2018 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı Arefe günü 20 Ağustos Pazartesi

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma

2018 yılında Kurban Bayramı, hafta sonu tatilleri de dahil edildiğinde toplam 9 gün idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın arefe günü 20 Ağustos'ta başlayacak. Bayramın son günü ise 24 Ağustos'a denk gelecek. 25-26 Ağustos tarihleri de hafta sonu tatili olarak memurlar için Kurban Bayramı tatilinin devamı niteliğini taşıyacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kabine toplantısında, yaklaşan Kurban Bayramı'na ilişkin bir karar alındığını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Yapılan düzenleme çerçevesinde Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartılmıştır. Bunu da kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yani arife günü olan pazartesi de tatile dahil edilmiş bulunuyor." dedi.

Haberin Devamı

2018 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2018 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 850, yurt dışında 625 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Yurt içi kesim bedeli bu yıl değişmezken yurt dışı kesim bedeli 25 TL arttı.