Gazete Vatan Logo

Kuponsa’dan sosyal hayat teşviki

Kısa sürede 5 bin kullanıcıya ulaşan Kuponsa, herhangi bir etkinlikten 1 bilet alana 1 bilet hediye ediyor. Sosyal hayattan kopamayanların tasarruf etmesini de sağlıyor.

Kuponsa’dan sosyal hayat teşviki

Teknoloji artık günlük hayatın her alanında etkisini gösteriyor. Özellikle mobil uygulamalar, tüketim alışkanlıklarında önemli rol oynuyor. Bu uygulamalardan biri de Kuponsa. Sosyal hayatta teşvik modeli ile çalışan Kuponsa, 2 yıl önce kurulmuş bir startup ve şu an İstanbul’da 5 bin kullanıcıya ulaşmış durumda. 2018’de hedef 20 bin kullanıcı.

Uygulamayı kullananlara alışveriş ve eğlence alanında büyük fırsatlar sunan Kuponsa’da bir akşam yemeği ya da bir konser bileti satın aldığınızda size onun aynısı hediye ediliyor. Kısacası 1 alana 1 bedava sistemi ile İstanbul’da yapacağınız tüm sosyal aktiviteler yüzde 50 indirimli hale geliyor. Otel, restoran ve kafe, spa ve güzellik, aktivite ve eğlence olmak üzere 4 farklı kategoride yüzlerce teklif sunan Kuponsa, oldukça zengin bir teklif yelpazesine sahip. Uygulama ana yemek, tatlı ve kahveden tutun da konaklama, spa masajı, fotoğrafçılık ve dil eğitimi gibi farklı alanlarda da teklifler sunuyor. Tabii ki Kuponsa’nın ücretsiz bir servis olmadığını da ekleyelim. Altın ve gümüş olmak üzere 2 farklı yıllık üyelik paketine sahip olan Kuponsa, altın üyelik için 99, gümüş üyelik için de 69 TL talep ediyor. Altın üyelik ile gümüş üyelik arasındaki tek fark otel kategorisindeki teklifler.

Haberin Devamı

Az harca çok yaşa
Sloganlarının ‘Az harca çok yaşa’ olduğunu dile getiren Kuponsa Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Karataş, “Aslında benzer fırsat siteleri var. Ancak indirimler genellikle yüzde 20-30 civarında. Biz net şekilde müşterinin seçerek aldığı bir ürünün aynısını onlara hediye ediyoruz. Kullanıcılar ne aldığını biliyor. Üstelik verdikleri üyelik ücretini de daha ilk kullanımda çıkarmış oluyorlar” dedi.

Çalışana da ödül
Bu uygulama oluşturulurken tamamen dışarıda yemek yemeyi seven ve sürekli farklı aktivitelerde bulunan kitleyi hedeflediklerini belirten Yasemin Karataş, sözlerine şöyle devam etti: “Sosyal hayattan kopamayan ama aynı zamanda tasarruf etmeyi seven insanlar hızlı bir şekilde bizim uygulamamızı kullanmaya başladı. Beyaz yakalılar ve öğrenciler tarafında trafiğimiz çok yoğun. Şimdi şirketlerle iş birliğine gittik. Biz onlara toplu miktarda kuponlarımızdan veriyoruz onlar da bunu şirket içi teşvik sistemlerinde kullanıp çalışanlarını ödüllendiriyor. Bu bizim büyümemizde büyük katkı sağlayacak.”

Haberin Devamı