Gazete Vatan Logo
Magazin Külkedisi Seren

Külkedisi Seren

İstanbul’da dublaj yaparak geçinen bir genç kızken ABD’nin ünlü milyarderlerinden Michael Shvo ile evlenince hayatı peri masalına dönen Seren Ceylan anne oldu

Külkedisi Seren

ABD’nin genç Donald Trump’ı olarak anılan iş adamı ve sanat koleksiyoneri Michael Shvo ile Seren’in yolu 2009’da İstanbul’da kesişti. Arkadaşı Serdar Bilgili’yi ziyarete gelen Shvo, ünlü bir restoranda Seren’le tanıştı. Genç kız, “Adam dünyada istediği her kadınla birlikte olabilir, beni ne yapsın” diye düşünürken ertesi gün aradı ve bir daha da ayrılmadılar.

New York’a taşınan çift, kısa süre sonra evlendi. 3 ay önce de kızları Emma doğdu. Shvo çifti, geçtiğimiz günlerde ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal’a evlerini açtı. Çiftin Manhattan’da Time Warner Center’ın 68’inci katında ve New York’un zenginler semti Hamptons’da iki muhteşem evi var. Ayrıca Bahamalar’da da kendilerine ait bir adaları bulunuyor.

Gazeteye konuşan Seren Shvo, “New York belediyesinde sadece iki şahidin huzurunda evlendik. Bence en güzel nikahtı. 3 aylık bebeğimizle çok mutluyuz” dedi. Çift bebekleri olunca Manhattan’daki 6.5 milyon dolarlık evlerinin karşısındaki daireyi de 7.5 milyon dolar ödeyerek satın aldı ve kızları için ‘Emma’nın köşesi’ yaptı. Birleştirilen iki apartman dairesi Central Park, Özgürlük Heykeli ve Empire State’i görüyor.

Haberin Devamı