Gazete Vatan Logo

Küçük kızla kameralı ilişkiye 9 tutuklama

14 yaşındaki ortaokul öğrencisi kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 15 yaşından küçük 7’si öğrenci 9 kişi tutuklandı

Bursa Gemlik’te bir ihbarı değerlendiren polis, ortaokul öğrencisi kız ile ilişkiye giren aralarında 15 yaşından küçük öğrencilerin de olduğu 17 kişiyi gözaltına aldı. Çocuk Şubesi’ne getirilen ortaokul son sınıf öğrencisi kız, bu kişilerden bazıları ile kendi isteği ile kullanılmayan ev ve bahçelerde ilişkiye girdiğini, iki kişi ile ise, ellerinde bulunan kamera görüntüleri ile kendisini tehdit ettikleri için birlikte olduğunu söyledi. Polis, küçük kızla ilişki sırasında çekilen kamera görüntülerini de hazırlık dosyasına koyduktan sonra şüphelileri ’çocuğa cinsel istismar’ ve ’Tehdit’ suçlarından adliyeye sevk etti. Gecenin ilerleyen saatine kadar devam eden sorgulama sonunda şüphelilerden 7’si öğrenci 9 çocuk tutuklanırken, 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan çocuklar Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne götürülürken, kız öğrenci ise ailesine teslim edildi. Öte yandan, duruşma salonunda tarafların kavga etmesinden dolayı zanlı aileleri dışarıya çıkarıldı. Zanlı aileleri alınan karara tepki gösterirken, mağduru ima ederek, “Çocuklarımızı yaktı, asıl suçlu kendisidir” çıkışında bulundular.

Haberin Devamı

Aylarca sürdü

Cinsel istismarların harabe binalar, zeytinlik ve çocukların ailelerinin evinde gerçekleştiği, aylarca devam ettiği öne sürülürken, görüntülerde Bursa Siber Suçlarla Mücadele ve Adli Tıp Kurumu tarafından da tespitler yapıldığı ifade edildi. Ayrıca söz konusu video görüntülerinin okuldaki pek çok öğrenci tarafından izlendiği öğrenildi.