Gazete Vatan Logo

Annesinden şiddet gören çocuk koruma altına alındı

Tuzla’da sokak ortasında annesinden dayak yiyen kız çocuğu koruma altına alındı. Anne ve kızın yaşadığı evin duvarlarındaki yazılar dikkat çekti. İçler acısı haldeki evde çöplerin biriktiği görüldü.

Annesinden şiddet gören çocuk koruma altına alındı

Tuzla’da bir annenin çocuğuna şiddet uygulaması mahalleliyi ayağa kaldırdı. Psikolojik sıkıntıları olduğu söylenen annenin kız çocuğunu sokak ortasında yere atması güvenlik kameralarına yansıdı. Annenin sokakta küçük kızıyla yürüdüğü sırada kızının elinden tutarak yere fırlattığı görülüyor. Bir başka kamera açısında ise yine annenin kızına kötü davrandığı görülüyor. Anne, çocuğuna şiddet uyguladığı iddialarını yalanladı. Sokakta kızına itip kakan anne kamerayı görünce darp iddialarına yalanlayarak polis çağıracağını söyledi.

Küçük kızına şiddete şahit olan mahalle sakinleri durumdan şikayetçi oldu. Mahalleli Gülçin Günel, "Biz dükkanın önünde oturuyorduk. Aşağıdan geliyordu zaten çocuk başını filan tutuyordu sürekli. Olayı anlamadan bir bağrışma filan oldu. Kadının bir yüz ifadesi var. O esnada çocuğun kolunu filan çekti. Müdahale etmeye çalıştım. 'Çocuğumu giydireceğim polise götüreceğim' demeye başladı. Saçmalamaya başladı. O esnada şahit olan insanlar var. Çocuğu dövüp de bayılttığını söyleyenler var. Böyle olaylar çıkınca biz geç farkına vardık. Ben sadece darp ediyor diye gördüm. Ama çocuğa inanılmaz bir şiddet uygulamış saçını çekmeler, sigara söndürmeler olmuş çocuğun üzerinde" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ANNE GÖZALTINA ALINDI
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri anne A.D’yi adresinde gözaltına alırken, kız çocuğu koruma altına alındı. A.D, ifade ve işlemleri için polis merkezine götürüldü.
Şiddet gören minik kız çocuğunun annesiyle birlikte yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı. Adeta bir çöp evi andıran dairenin duvarlarında çeşitli yazılar olduğu görüldü. İçler acısı haldeki evde çöplerin biriktiği, tuvalet ve banyonun da pislik içerisinde olduğu görüldü.