Gazete Vatan Logo
Magazin Küçük Gelin dizisinde Devran’ın öfkesi büyüyor!

Küçük Gelin dizisinde Devran’ın öfkesi büyüyor!

Çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin son bölüm ile 21 Aralık Pazar günü, saat 20.20’de Samanyolu TV’de yayınlandı. Dizide Devran’ın oynadığı oyunları gündeme bomba gibi düşerken, ekranlarda yayınlanan 58. bölümü yine izlenme rekoru kırdı...

Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Küçük Gelin, son bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam etti. Devran’ın ihbarı ile polislere yakalanan Azad, hapiste kötü bir sürprizle karşılaşır. Kendisini öldürmek isteyen Rojhat ve adamlarıyla aynı koğuşa düşen Azad’ın hayatı büyük tehlikededir. Devran’ın oynadığı oyunları bilen Melek ise Azad’ın yarım bıraktığı işi tamamlamak için Şehmuz’la birlikte Şamil’in peşine düşer.

Devran konakta yaşananları öğrenir ve Zehra’yı kaçmaya çalıştığı için hırpalar. Melek kızını kurtarmak için konağa geri dönmek zorunda kalırken hayatı tehlikede olan Azad için zaman daralmaya başlar.

Devran’ın Öfkesi Büyüyor!

Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan ve çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin'de bu hafta; Zehra, Melek’i kurtarmak için sinir krizi geçiren Devran’ı ikna etmeye çalışır. Zehra’yı dinlemeyen Devran, Melek’i bir odaya hapseder. Bu sırada hamile olan Zehra sancılanır ve hastaneye götürülür. Doktor Zeynep, Zehra’yı tedavi eder ve doğacak bebekle ilgili sürpriz bir haber verir. Rojhat ve adamları tarafından kurşun yağmuruna tutulan Azad ise gizlendiği kulübeden çıkmaya çalışırken Kadim yardıma gelir. Rojhat’ın elinden kaçmaya çalışan Azad bu kez Devran’ın yeni bir oyunuyla karşılaşır.

Oyuncular

Gözde Mukavelat
Orhan Şimşek
Çağla Şimşek
Bengi Öztürk

Haberin Devamı