Gazete Vatan Logo
Magazin Küçük Ağa'ya sürpriz!

Küçük Ağa'ya sürpriz!

Alican Ağaoğlu'nun doğum gününde maskeli dansözler, zenneler, Gangam Style vardı

Ali Ağaoğlu’nun büyük oğlu Alican, 26’ncı doğum gününü Maçka’daki sosyetik meyhane Arabesque’de kutladı. Partide, Alican Ağaoğlu maskeli dansözler, zenneler, Gangnam Style, kısacası yok yoktu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun büyük oğlu Şirketin Yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Kırgızistan Trabzon Fahri Konsolosu Alican Ağaoğlu geçtiğimiz hafta sonu 26. yaşgününü Maçka’da bulunan sosyetik meyhane Arabesque’de kutladı. Alican Ağaoğlu kendisine hazırlanan sürpriz doğum gününden haberi olmadan ailecek bir akşam geçirecekleri sandığı mekana geldi, tüm arkadaşlarını karşısında görünce bu sürpriz karşısında çok duygulandı. Annesi ve kızkardeşinin organize ettikleri doğum günü partisinde başta Ağaoğlu ailesi olmak üzeri Alican’ın tüm arkadaşları gönüllerince eğlenip güzel bir gece yaşadılar. Mekanın her yerinde Alican'ın fotoğraflarının asılı olmaıs dikkat çekti.

Dansöze para taktılar

Doğum günü pastasının ardından dansözler sahneye çıkıp masaların arasında dans etmeye başlayınca geneleksel para yapıştırma startını bu sefer Ali Ağaoğlu'nun eşi Semra Ağaoğlu başlattı. Semra hanım eşi Ali Ağaoğlu ile birlikte oğullarının bu mutlu gününde bol bol dans edip oğullarının mutlulukları ailecek yaşamının mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Alican Ağaoğlu ve arkadaşları gecenin ilerleyen saatlerine kadar çılgınca eğlenip doğum gününün keyfini fazlası ile çıkardılar. Zaman zaman horon teptiler, zaman zaman Gam Gam Style, Çifte Telli oynayan gençler bir arada Alican’ı omuzları alıp havaya fırlatarak coşkularını gösterdiler. Alican Ağaoğlu bir gün önce de kardeşinin düzenlediği partide coşmuştu.

Haberin Devamı