Gazete Vatan Logo

Kristal Elma'da heyecan dorukta!

"İnsanlık için Yaratıcılık" temasıyla 5 - 6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Kristal Elma Festivali ödül töreninde yılın en yaratıcı çalışmaları ödüllendirilecek.

Kristal Elma'da heyecan dorukta!

Kristal Elma Festivali Ödül Töreni'ni bu yıl ünlü oyuncu Seda Bakan sunacak. Gecede Evrencan Gündüz ve Uzaylılar sahne alacak, Evrencan yaratıcı ve katılımcı performansı ile izleyicilere ilginç bir deneyim yaşatacak.

Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl pek çok yeniliğe sahne olacak Kristal Elma Ödül Töreni'nde, toplam 12 ana kategori ve 159 alt kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Ünlü oyuncu Seda Bakan'ın sunumu ve Evrencan Gündüz'ün performansı ile ödül gecesi renklenecek...

Türkiye'nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nde, farklı sektör ve iş kollarından 90'ı aşkın yerli ve yabancı konuşmacılar "İnsanlık için Yaratıcılık" teması altında katılımcılarla deneyimlerini, vizyonlarını paylaşacaklar. Konuşmacılar arasında; gazeteci Yazar Rula Jebreal, sıra dışı hayat hikayesiyle Lion filmine ilham veren Saroo Brierley, sosyal girişimci ve tasarımcı Angela Luna, Fütürist Nörobilimci Dr. Shafi Ahmed, Araştırmacı Henry Tucker, We Are Social'dan Sam Saunders, Ayşe Tükrükçü, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Doç Dr. Itır Erhart, Riot Games'den Bora Koçyiğit ve Instagram'dan Donald Mac Manus gibi değerli isimler yer alacak.

Haberin Devamı

İmaj'ın desteklediği Kristal Film Seçkisi, festivalin en önemli yenilikleri arasında yer alıyor. Festival sinema salonunda bu yıl, iki tam gün boyunca altı film gösterimi yapılacak. "İnsanlık için Yaratıcılık" teması ve "Yaratıcılık Bulaşıcıdır" mottosuyla düzenlenecek 2017 Kristal Elma Festivali'nin biletleri Biletix'te satışta.