Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Kredi Kullanacaklar Dikkat!

Artık İnternet Üzerinden Birkaç Dakikada Hiçbir Masraf Ödemeden Kredi Alabilirsiniz.

Kredi Kullanacaklar Dikkat!

Artık kredi kullanmak için; şubeye gitmek, belge hazırlamak veya masraf ödemek zorunda değilsiniz. 2012’den bu güne müşterilerine banka şubeleri yerine teknolojik kanallar üzerinden hizmet veren BankPozitif ile İhtiyaç Kredisi başvurusu yaptığınız anda başvurunuz sonuçlanıyor. Ardından BankPozitif sizi adresinizde ziyaret ederek imzanızı alıyor ve krediyi dilediğiniz bir bankadaki hesabınıza yatırıyor. Üstelik hiçbir masraf, sigorta gibi ücret almadan kişiye özel faiz oranları ile kredinizi kullanarak banka sırası beklemeden zamandan da tasarruf ediyorsunuz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Size özel faiz oranları ile sürpriz masrafı olmayan yerinizden kalkmadan alabileceğiniz kredilerden yararlanmak için tıklayın.

BankPozitif Hakkında:

BankPozitif, sermaye büyüklüğü, uluslararası kredi derecesi ve mali yapısı ile Türkiye’deki en güçlü bankalardan birisidir. “Yeni Nesil Bankacılık” uygulamasıyla teknolojik kanallar üzerinden Türkiye'de tüketicilere ilk kez internetten kolay ulaşılan ve hızlı bireysel kredi hizmeti sunan BankPozitif, farklı bankacılık anlayışıyla lider ve yenilikçi bir bankadır.

Haberin Devamı

Şubesiz bankacılık iş modelini benimseyen BankPozitif, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan tüm kredi işlemlerinin internet üzerinden tamamlanabildiği bir sistem ile müşterilerinin tüm ihtiyaçları için en hızlı çözümü sunar. BankPozitif, bilgi birikimi, uzman kadrosu ve teknolojiyi yaratıcı şekilde kullanan hizmet odaklı yaklaşımıyla sektörde farklılaşmayı hedefliyor.

Kuruluşundan bugüne ülke ekonomisine kaynak sağlayan BankPozitif’in mali tabloları BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) ve Türkiye Bankalar Birliği internet sitelerinden takip edebilirsiniz.