Gazete Vatan Logo

Kredi kartınızla neler yapabilirsiniz?

Bankaların, kredi kartlarında yaşanan rekabette sundukları ek hizmetler..

Sunulan bu ek hizmetler kapsamında, farklı bankaların kredi kartları ile camcı, çilingir, tesisatçı, otomobiliniz için çekici çağırmaktan halı dekorasyonuna, ilaçlamadan nakliyata ve sağlığa kadar birçok alanda ihtiyaçlar karşılanabiliyor.

ÇALINMAYA NAKİT AVANS
Bankalardan derlenen bilgilere göre, Garanti Bankası Bonus kart kullanıcılarına Garanti Şehir Yaşam başlıklı hizmet paketiyle maç biletinden uçak ve otobüs biletine, çiçek göndermekten DVD, VCD, CD ve kitap ısmarlamaya kadar bir dizi hizmet sunuyor.

Garanti Asistan hizmetiyle de kullanıcıların araçları yolda kaldığında en yakın tamirhaneye çekilmesi, olay müşterinin evinden 100 kilometre uzakta gerçekleşmişse otelde konaklaması, beklemeyip eve dönüşü ya da seyahate devamı için gerekli işlemler organize ediliyor. İş Bankası, tüm kredi kartlarına kaybolma ve çalınma, ferdi kaza ve alışveriş sigortasının yanında, yurtdışında kredi kartını çaldıran ya da kaybeden müşteriye talebi halinde 5 bin dolara kadar nakit avans veriliyor, kartı da 48 saat içinde yenileniyor.

Mastercard Platinum karta özel olarak da yurtdışında tıbbi nakliye, acil tıbbi harcama, tercüman, avukatlık konularında danışmanlık hizmetleri sunuluyor. Müşterinin seyahat ettiği yerde bulunmayan ilaçların nakli sağlanıp, kargo masrafları ödeniyor.

"Fortis Güvence Planı" paketi altında kredi kartı hesap ekstresi borç bakiyesi, kaza sonucu ölüm, kaza sonucu sürekli sakatlık, gasp, kapkaç teminatı sunan Fortis Bank da, gasp durumunda çantada bulunan anahtar, fotoğraf makinesi, mp3 çalar, parfüm, makyaj malzemeleri, cüzdan gibi eşyalarla, çantanın kendi bedeli toplam teminatın yüzde 15'i oranında nakit para ve benzeri değerler teminat altına alınıyor. (Bugün)

Haberin Devamı