Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Kredi kartını kaybetti,hayatı değişti

Kredi kartını çarşıya giderken kaybeden emekli öğretmenin yaşadığı sürpriz olaylar büyükders oldu.

Bursa’da yaşayan emekli öğretmen Ayşe N. (56) geçen gün otobüsle çarşıya giderken kredi kartını düşürünce, “Bursa’nın en zenginleri listesine” hızlı bir giriş yapmayı başardı.

Emekli öğretmen, listeye girdiğini, torununun, yeni aldığı spor arabanın rengini sormasıyla öğrendi. Sonrasında,Uzakdoğu tatilinin vizesizolduğunu söyleyen tur operatörüile konuştu ve yeni özel jetinekonulacak yakıt hakkında bilgi aldı.

Gelişmeleri, çarşıda alışveriş yaptığı manavdan değerlendiren Ayşe N., spor arabayı torununa kullandırtma konusunda henüz bir karar vermediğinin altını çizdi.

Emekli öğretmen kredi kartını alırken kendisine Anadolu Sigorta’dan önerilen Kart Koruma Poliçesi’ni almadığı için duyduğu pişmanlığı da dile getirdi.

“Eğer Kart Koruma Poliçesi almış olsaydım, kredi kartlarım hemen harcamaya kapatılıp, başka kişilerin kullanımından oluşacak zararlar engellenecekti. Ancak o zaman ne gerek var deyip almadığım için şimdi özel uçak sahibiyim” diye konuşan ve karışık duygular içinde olduğu gözlemlenen Ayşe N., kendi başına gelenleri yaşamaması için herkesi Kart Koruma Poliçesi almaya çağırdı.

Haberin Devamı

Kart Koruma Poliçesi’nin kapsamı ve sunduğu güvencelerle ilgili her türlü detayı http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/urunlerimiz/diger-urunler/kart-koruma-sigortasi/ adresinden öğrenebilirsiniz.