Gazete Vatan Logo

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu mu?

KPSS'nin ortaöğretim ve önlisans tercihleri yakın bir zamanda sona erdi. KPSS tercihlerini tamamlayan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Peki KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu mu?

KPSS ortaöğretim ve önlisans tercihleri 21 Aralık'ta başlayıp 20 Aralık'ta sona ermişti. Adayların heyecanla almak istediği KPSS tercih sonuçlarının 15 gün sonra açıklanması bekleniyor. KPSS tercihlerinde istediği yere yerleşebilecek puanı alanlar belli olacak. KPSS ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS tercih sonuçları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşılabilecek. Henüz net bir tarih açıklaması yapılmadı.

ÖSYM SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSS ile ilgili ÖSYM duyurusu;

“’KPSS 2016/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması”

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar tercihlerini 21 - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 30 Aralık 2016, saat 23.59'da sona erecektir.

Haberin Devamı