Gazete Vatan Logo

KPSS tercih sonuçları... KPSS tercih sonuçlarını öğren..

KPSS 2017/1 atama sonuçlarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyor. Memur atamaları için KPSS 2017/1 tercih işlemlerinin sonuçları açıklandı mı? Adaylar sonuçlarını ´https://sonuc.osym.gov.tr/´ adresinden öğrenebilecekler...

KPSS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş. 3 Temmuz itibari ile sona eren KPSS 2017/1 tercihlerinin sonuçları için gözler ÖSYM'de. Geçtiğimiz hafta ilan edilmesi beklenen tercih sonuçları henüz açıklanmadı.

KPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2017/1 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Adaylar merakla sonuçları bekliyor. ÖSYM'den tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili net bir bilgi verilmedi. Sonuçlar ´https://sonuc.osym.gov.tr/´ adresinde ilan edilecek.

Tercih sonuçları açıklandıktan sonra adaylar tarafından ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile öğrenilebilecek. Adaylar, ÖSYM’nin mobil uygulamasını kullanarak da atama sonuçlarına ulaşabilecekler. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara posta ile herhangi bir sonuç belgesi gönderimi yapılmayacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını sadece ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.