Gazete Vatan Logo

KPSS tercih kılavuzunun yayınlanmasına saatler kaldı!

KPSS ortaöğretim önlisans tercihleri için kılavuzun yayınlanmasına çok az bir zaman kaldı. Merakla beklenen KPSS sınavında sona gelindi, ÖSYM yarın itibariyle KPSS tercihlerinin yapılabileceğini duyurdu. İşte detaylar...

KPSS tercih kılavuzunun yayınlanmasına saatler kaldı!

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre KPSS tercihleri yarın sabah 10:00 itibariyle başlayacak. Adaylar KPSS tercih kılavuzunun saatler içerisinde açıklanmasını bekliyor. KPSS ortaöğretim önlisans tercihleri 30 Aralık'a kadar devam edecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM ÖNLİSANS CEVAP KAĞIDI GÖRÜNTÜLEME

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına Ön Lisans ve Ortaöğretim düzeyinde katılan adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 16 Aralık 2016 tarihinde saat 16.30’dan itibaren erişime açıldı. Adaylar, kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebiliyor.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur.

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte tercihler ne zaman yapılacak, sorusu gündeme geldi. Önlisans ve Ortaöğretim sınavına giren KPSS adayları için ÖSYM tercih kılavuzu yayımlayacak. Adaylar tercihlerini kılavuzda yayınlanan bilgiler doğrultusunda yapacak.

Haberin Devamı

KPSS tercih kılavuzunun 21 Aralık itibari ile ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor.

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına Ön Lisans ve Ortaöğretim düzeyinde katılan adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 16 Aralık 2016 tarihinde saat 16.30’dan itibaren erişime açıl