Gazete Vatan Logo

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi...

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi nedir? Sorularının yanıtını haberimizde derledik. ÖSYM'den KPSS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu. İşte konuya dair tüm detaylar...

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi...

KPSS sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. ÖSYM'den KPSS sonuçları için açıklama gelirken KPSS önlisans başvuru tarihi de belli oldu. İşte tüm merak edilenler...

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN DUYURULACAK?

22 Temmuz 2018 tarihinde yapılan KPSS lisans sınavı sonuç tarihi ÖSYM tarafından belirlendi. KPSS sonuçları 31 Ağustos 2018 tarihinde adayların erişimine açılacak.

2018 KPSS ÖN LİSANS SINAV BAŞVURULARI HANGİ TARİHTE?

ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgilere göre 2018 KPSS ön lisans sınav başvuruları 28 Ağustos - 12 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. Geç başvuru tarihi ise 26 Eylül 2018 olarak netleşti. KPSS ön lisans sınavının yapılacağı tarih 4 Kasım 2018 olarak belirlendi. 2018 KPSS ön lisans sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018 tarihinde adaylara duyurulacak.

Sonuçlar açıklandığı zaman, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.