Gazete Vatan Logo

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS DHBT başvurusu için son gün!

KPSS sonuçları merakla bekleniyor. Binlerce kişinin 7 Ekim tarihinde ter döktüğü KPSS sınavının sonuçları hangi tarihte belli olacak? Diğer yandan KPSS DHBT başvuruları için verilen süre bugün sona erecek. İşte ayrıntılar...

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS DHBT başvurusu için son gün!

KPSS sınavının 7 Ekim'de gerçekleştirilmesinin ardından binlerce kişinin gözü ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevrildi. Diğer yandan 9 Ekim tarihinde başlayan KPSS DHBT başvuruları bugün sona erecek.

KPSS DHBT ORTAÖĞRETİM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE BELLİ OLACAK?

KPSS ortaöğretim sınavının değerlendirme sonuçları 8 Kasım Perşembe günü duyurulacak. Adaylar, ortaöğretim düzeyindeki KPSS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS DHBT BAŞVURULARI İÇİN BUGÜN SON GÜN!

9 Aralık 2018 günü yapılacak olan Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı için başvurular, 9 Ekim tarihinde başlamıştı. 17 Ekim'e kadar devam edecek olan KPSS - DHBT başvuru işlemleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden alınıyor. KPSS - DHBT sınav başvuru ücreti ise 60.00 TL.