Gazete Vatan Logo

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS önlisans sınavı...

KPSS önlisans sınavı için heyecan dorukta. Pazar günü uygulanacak olan KPSS önlisans sınavına katılacak olan adaylar, sınav yerlerini merakla araştırıyor. Peki KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? KPSS önlisans sınavı...

KPSS önlisans sınavı 4 Kasım 2018 Pazar günü uygulanacak. KPSS sınavına katılacak olan adaylar ise sınav giriş belgesi için arayışa geçti. KPSS önlisanssınav heyecanı yaşanırken, diğer yandan KPSS ortaöğretim sınavına katılan adayların sonuç heyecanı devam ediyor. ÖSYM, KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirledi. İşte KPSS adaylarını yakından ilgilendiren bilgiler...

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Ön Lisans adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

- 4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 KPSS Ön Lisans için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

- KKTC'de ise 28.10.2018 tarihinde saatlerin geri alınması nedeniyle Lefkoşa'da sınava girecek adaylar saat 09.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Haberin Devamı

- Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim 2018 tarihinde uygulanan KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları 8 Kasım 2018 Perşembe günü adayların erişimine açılacak. Sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden duyurulacak.