Gazete Vatan Logo

KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak! (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?)

KPSS şartız İŞKUR üzerinden KPSS şartsız toplamda 241 sağlık personeli alımı yapacak. Kamu ve özel hastanelere görev yapacak personel alımı yapılacak. İşte sağlık personeli alımı kadro ve başvuru şartları hakkında merak edilenler.

KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak!  (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?)

KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda özel veya bazı kamu hastanelerinde görevlendirilmek üzere doktor, hemşire, ebe, hasta danışmanı gibi pozisyonlarda toplamda 241 sağlık personeli alımı yapılacak.

SAĞLIK PERSONELİ KADRO VE BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan yeni ilanlarda sağlık personeli ihtiyacına yönelik toplam 241 sağlık personeli alımı yapılacak. Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve tıp teknisyeni 241 personel alınacak.

İlgili pozisyonlara başvuracak adaylardan başvurulacak pozisyona göre, ilan veren kuruma göre farklı şartların dışında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından yoksun olmama, askerlik ile ilgisi olmama gibi genel şartlar ile ilgili eğitim düzeyini sağlama, tecrübe ve yaş gibi özel şartların da sağlanması gerekmektedir.

SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yapılacak olan 241 sağlık personeli alımında İlgili sağlık personeli ilanlarına başvuru yapmak için öncelikle İŞKUR’a kayıtlı olmak gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı