Gazete Vatan Logo

KPSS şartsız personel alımı! Lise mezunları da alınacak

Resmi Gazete’de yayımlanan son ilanlarda farklı kurumlara çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. Ön Lisans ve lise mezunu 63 personel alınacak. İşte KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak kurumlar ve gereken şartlar...

KPSS şartsız personel alımı! Lise mezunları da alınacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı;

"Bakanlığımız taşra teşkilatına 2 engelli ve 1 eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan sürekli işçi alımı yapılacaktır. İşe alım şartlarını içeren ilan Türkiye İş Kurumu, Mülga Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlığımız internet sitesinde 16-20 Aralık 2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

Söz konusu İşçi alımı, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 16 Aralık 2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir" denildi.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı
TÜBİTAK Başkanlık İdari Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere personel alınacaktır. Personel alımı için son başvuru tarihi 06 Ocak 2020. Açıklanan ilanda 52 personel alımı yapılacağı bildirildi.
TÜBİTAK'tan yapılan açıklamada, başvurular için gerekli koşullar ve süreçlerin kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında açıklandığı bildirildi. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğünden de yapılan açıklamada sürekli işçi alımı yapılacağı bildirildi. Resmi Gazete yayımlanan ilanda 8 personel alımı yapılacağı açıklandı.
Yayımlanan ilanda; "Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bağlı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İŞ-KUR üzerinden Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Argon Kaynakçı ve Mekatronik Bakım ve Onarımcısı olarak çalıştırılmak üzere sürekli işçi alınacaktır. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır.
Şartları sağlayan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir" denildi.

Haberin Devamı