Gazete Vatan Logo

KPSS şartsız işçi alımı yapılacak! 3000 TL maaş! İŞKUR ile işçi alan belediyeler hangileri?

KPSS şartsız belediye işçisi alımı yapılacak! İŞKUR'da en büyük ilgiyi KPSS'siz ilanlar ile ilkokul mezunu işçi alımları görüyor. Belediye işçiliği için de talep çok büyük oluyor. İŞKUR, KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanlarını yayınladı. Peki, İŞKUR ile işçi alan belediyeler hangileri? İşte 3000 TL maaşla KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanının detayları...

KPSS şartsız işçi alımı yapılacak! 3000 TL maaş! İŞKUR ile işçi alan belediyeler hangileri?

Geçen yıl, 1,5 milyon kişiye yeni iş fırsatı sunan İŞKUR, KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanlarını yayınladı. Meslek kursları ile de hiç çalışmamış kişileri iş yaşamına teşvik eden İŞKUR'a kayıtlar ve başvurular sürüyor. Belediye işçiliği için de talep çok büyük oluyor. İŞKUR, KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanlarını yayınladı. Peki, İŞKUR ile işçi alan belediyeler hangileri? İşte 3000 TL maaşla KPSS şartsız belediye işçisi alım ilanının detayları...

İŞKUR KAYIT NASIL YAPILIR?

İş bulmakta zorlananların, kolayca iş bulabilmelerine yardımcı olan İŞKUR, aynı zamanda da kişinin mesleğine veya eğitim aldığı niteliğe göre iş bulabilmesine de olanak veriyor. Türkiye genelinde istihdamın yaygınlaştırılması amacı ile 4 Ekim 2000' de kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine açılan İŞKUR, bu tarihten itibaren ülke genelinde istihdamda çok önemli bir rol üstlenmiştir. İŞKUR kayıt işlemleri 2 farklı şekilde yapılmaktadır. Çünkü İŞKUR tarafından iş arayanlara iş olanakları sunulurken, bu sunulan iş olanaklarının da işçi arayan işverenler tarafından girilmesi için her iki tarafa da ayrı bir sistem oluşturulmuştur.

Haberin Devamı

İŞKUR BELEDİYE İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

İŞKUR belediye işçisi alımı ilanları için nasıl başvuru yapılacağı merak ediliyor. İŞKUR'un kamu iş ilanları sayfasında tüm kamu kurumlarının ilanları var. Aşağıdaki linkten de başvuru yapabilirsiniz.

KADROLAR VE ALIM YAPAN BELEDİYELER HANGİLERİ?

Alım gerçekleştirecek olan belediyeler ve alımın yapılacağı kadrolar şu şekilde açıklanmıştır. Çanakkale Çan Belediyesi toplamda 35 işçi alımı yapacak olup adaylar beden işçisi olarak görev alacaktır. Muğla Köyceğiz Belediyesi 21 işçi alımı yapacak olup hemşire ve genel işçi pozisyonlarında alım, İstanbul Üsküdar Kent Hizmetleri 30 vasıfsız işçi, 10 10 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 10 güvenlik görevlisi alımı, Antalya İnsan Kaynakları 90 işçi alacak olup bunların 1'i elektrik teknisyeni, 1'i sıhhi tesisatçı, 34'ü kadın güvenlik görevlisi, 56'sı erkek güvenlik görevlisi olarak yer aldı.

Haberin Devamı

İŞKUR BELEDİYE İŞÇİSİ ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ...