Gazete Vatan Logo

KPSS ortaöğretim sınav tarihi ve yerleri açıklandı mı?

Binlerce aday tarafından merakla beklenen KPSS ortaöğretim sınav tarihi ve yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı için başvurular alınmıştı. 20 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS ortaöğretim sınavının yerleri henüz açıklanmadı.

KPSS ortaöğretim sınav tarihi ve yerleri açıklandı mı?

ÖSYM'nin düzenlediği KPSS ortaöğretim sınavının ne zaman gerçekleştirileceği merak konusu oldu. KPSS ortaöğretim sınavına 20 Kasım tarihinde girilecek, sınav giriş yerleri ise açıklandığında yazımızda olacak. İşte KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili detaylar...

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından 9-24 Ağustos tarihleri arasında başvurusu alınan KPSS ortaöğretim sınavı 20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. ÖSYM, daha önceden 09.30 olarak belirlenen sınavın başlama saatinin 10.00 olarak değiştirildiğini duyurdu.

Sınav esnasında uyulması gereken kurallara; (kopya çekme, cep telefonu ile sınava girme, elektronik eşya taşıma) riayet etmeyen adayın sınavı geçersiz olacaktır.

SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ortaöğretim mezunu öğrencilerin katılacağı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ortaöğretim oturumunun sınav giriş yerlerinin, sınav tarihinden 1-2 hafta önceaçıklanması bekleniyor. Sınav giriş yerleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak.

Adaylar, sınav giriş yerlerini T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

Haberin Devamı