Gazete Vatan Logo

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS sınav sonuçları...

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları dün ÖSYM tarafından adayların erişimine sunuldu. Sınava girmeyen adaylarında soru ve cevapların %10'u inceleme şansı bulunuyor. Adaylar 9 Ekim'den itibaren 10 gün süreyle soru ve cevaplarına erişebilecek. Peki KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS sınav sonuçları...

KPSS ortaöğretim sınav soru ve cevapları dün 15:45'ten itibaren adayların erişimine sunuldu. Binlerce adayın yakından takip etitği KPSS soru ve cevapları ÖSYM tarafından dün 15:45'ten itibaren adayların bilgisine sunuldu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada; ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 09 Ekim 2018 tarihinde saat 15.45’den itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir denildi. Peki KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen sınavın ardından araştırılmaya devam ediyor. ÖSYM tarafından belirlenen takvime göre KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının 8 Kasım'da adayların bilgisine sunulması bekleniyor.

SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ