Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans sınavı giriş belgesi sorgulama! KPSS ne zaman?

KPSS önlisans sınavı için geri sayım başladı. Adayların heyecanla beklediği KPSS önlisans sınavı için az bir zaman kala giriş yerleri de sorgulanmaya başladı. İşte KPSS önlisans sınavı giriş belgelerinin nasıl sorgulandığı...

KPSS önlisans sınavı giriş belgesi sorgulama! KPSS ne zaman?

KPSS önlisans sınavı giriş belgeleri merakla sorgulanıyor. Az bir süre kala KPSS önlisans sınavı için ÖSYM'den önemli bir uyarı geldi. İşte konuya dair tüm detaylar...

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ÖNLİSANS SINAVI HANGİ TARİHTE?

KPSS önlisans sınav tarihi belli oldu. 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS önlisans sınavı için adaylar sınav giriş belgelerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alabilecek. 10:15'te başlayacak sınav için sınav salonlarına 10:00'dan sonra kimse alınmayacak.

ÖSYM'den resmi duyuru:

4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Ön Lisans adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 25 Ekim 2018 tarihinde saat 16.45’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

- 4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 KPSS Ön Lisans için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Haberin Devamı

- KKTC'de ise 28.10.2018 tarihinde saatlerin geri alınması nedeniyle Lefkoşa'da sınava girecek adaylar saat 09.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

- Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI