Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu nasıl yapılır?

KPSS önlisans başvurularının alınmasının ardından sınava başvuru yapamayan adaylar için ikinci bir fırsat olan KPSS önlisans geç başvuru işlemleri yarın gerçekleştirilecek. Adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra bşvurularını tamamlayabilecek. Adaylar KPSS önlisans sınav başvuru ücretini aynı gün içerisinde yatırmak durumunda!

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu nasıl yapılır?

KPSS önlisans geç başvuruları yarın alınacak. 4 Kasım'da ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan KPSS sınavı için adaylar başvurularını tamamladı. Başvuru işlemlerini tamamlayamayan ve sınava girememe korkusu yaşayan adaylara ÖSYM'den sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz yıllarda hizmete giren geç başvuru işlemi sayesinde adaylar mağdur olmuyor. Peki KPSS önlisans geç başvuru işlemleri nasıl yapılır?

KPSS ÖNLİSANS GEÇ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS önlisans geç başvuru tarihi için başvurular yarın ÖSYM tarafından alınacak. Başvuruların başladığı andan itibaren adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaptıktan sonra başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.