Gazete Vatan Logo

KPSS ne zaman yapılacak? 2018 KPSS başvuruları nasıl yapılır?

2018 KPSS tarihleri için adaylar arayışa geçti. KPSS ortaöğretim başvuruları nasıl yapılır? Milyonları yakından ilgilendiren KPSS sınav ayrıntıları haberimizde...

KPSS ne zaman yapılacak? 2018 KPSS başvuruları nasıl yapılır?

KPSS için geri sayım başladı. Peki 2018 KPSS sınavları ne zaman? KPSS başvuruları nasıl yapılır?

KPSS 2018 NE ZAMAN?

Ortaöğretim KPSS 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınav için başvurular 3-19 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

KPSS ÖDEMELERİ NEREDEN YAPILIYOR?

KPSS-ortaöğretim için sınav ücreti 15 TL olarak belirlendi. Ödemeler aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapılacak.

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ