Gazete Vatan Logo

KPSS ne zaman? 2018 KPSS başvuruları başladı

KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS adayları başvuruların başlamasıyla arayışa geçti. KPSS tarihler ne zaman? İşte 2018 KPSS sınav tarihleri ve başvuru ayrıntıları haberimizde...

KPSS ne zaman? 2018 KPSS başvuruları başladı

KPSS için az bir süre kaldı. KPSS-2018/7(İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü ile İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü-Tercih) ve KPSS-2018/6 (Karayolları Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Pozisyonlara Yerleştirme - Tercih) başvuru işlemleri başladı.

ORTAÖĞRETİM KPSS NE ZAMAN?

Ortaöğretim KPSS 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınav için başvurular 3-19 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

KPSS ÖDEMELERİ NEREDEN YAPILIYOR?

KPSS-ortaöğretim için sınav ücreti 15 TL olarak belirlendi. Ödemeler aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapılacak.

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı

2018 KPSS BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYINIZ!