Gazete Vatan Logo

Kötü sürpriz

Gelin ve damadın düğünü kabusa döndü...

İstanbul Bakırköy’de 1 sene önce anlaştıkları mekân sahibi tarafından dolandırılan gelinle damat, düğün sonrası soluğu karakolda aldı. Kiraladıkları salonda hiçbir hazırlığın yapılmadığını, aç kaldıklarını ve düğünlerinin kâbusa döndüğünü belirten çift mekân sahibinden dolandırıcılık suçlamasıyla şikâyetçi oldu, ayrıca maddi manevi tazminat davası açacaklarını da bildirdi.

5 yıldır İngiltere’de yaşayan Halit Erdugan (32) ve Ayben Kayir (30), düğünlerini İstanbul’da yapmak istedi. İkili 1 yıl önce Bakırköy’deki Doğa Garden’i ayarladı. Her şey dahil 11 bin 500 TL’lik sözleşme yapan damat Halit Erdugan, bu paranın 10 bin 500 TL’sini önceden mekân sahibi Baran Y.’ye ödedi.

KÂBUS GECESİ

Düğün gecesi mekâna giden davetliler ve gelinle damat manzara karşısında şaşkına döndü. Hiçbir hazırlık yapılmamıştı, yiyecekiçecek yoktu ve mekân süslenmemişti. Dışarıdan aldıkları içecek ve yiyeceklerle düğünlerini yapan çift gece sonunda ise soluğu polis merkezinde aldı. Karakolda mekân sahibinden dolandırıcılık suçlamasıyla şikâyetçi olan çift, tazminat davası açacaklarını da belirtti. 

Haberin Devamı