Gazete Vatan Logo

KoruFlorya 8. Gayrimenkul Fuarı’nda

KoruFlorya, 19-20 Nisan’da Hilton Convention Center’da düzenlenecek fuarda bulunacak

İstanbul’un yeşili ve maviyi buluşturan semti Florya’da inşa edilen lüks konut projesi KoruFlorya, 19-20 Nisan’da Hilton Convention Center’da düzenlenecek 8. Gayrimenkul Fuarı’nda 20 no’lu standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

19-20 Nisan tarihleri arasında Hilton Convention Center’da düzenlenecek 8. Gayrimenkul Fuarı’nda, KoruFlorya projesi de 20 no’lu standı ile yerini alacak. Aydınlı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni ise fuar ile eş zamanlı gerçekleştirilecek Arap-Türk Zirvesi kapsamında 19 Nisan Cumartesi günü saat 11:30-12:30 saatleri arasında “Körfez Ülkelerinin Gayrimenkul Sektöründeki Yeri” konulu bir konuşma yapacak.

Dubai, BAE, Kuveyt, Katar gibi Körfez ülkelerinden yatırımcı ve ziyaretçilerin katılım göstereceği fuarın sektöre hareket getireceğini söyleyen Aydınlı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, özellikle sektöre yabancı yatırımcı çekme noktasında bu tip fuarların önemine dikkat çekti. Son zamanlarda Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların, yılın 2-3 ayını İstanbul’da geçirmek üzere oturum amaçlı alımlar yaptığını söyleyen Çepni, İstanbul’un her geçen gün dünyanın önemli bir çekim merkezi haline gelmesinin sektörün en büyük itici gücü olduğuna da dikkat çekti. Çepni, Aydınlı Grubu’nun bundan sonra da hayata geçireceği nitelikli projelerle Türkiye gayrimenkul sektörünün yükselen gruplarından biri olacağını ve uluslararası fuarlarda boy göstermeye devam edeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı