Gazete Vatan Logo

Korsan kılığına girdiler!

Korsan kılığına girdiler!

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Familya dizisi, ilk bölümüyle izleyicisinden büyük beğeni topladı. 27 eylül Salı akşamı ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Familya’da Erkan Kolçak Köstendil ve Gökhan Kıraç, sahne gereği korsan kılığına girdiler.

Familya’da Uğur Yücel’in canlandırdığı Yaşar Beyoğlu karakterinin futbol sever oğlu Toprak’ı canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ve Toprak’ın en yakın arkadaşı Bıttım karakterini canlandıran Gökhan Kıraç, korsan Jack Sparrow kostümleriyle izleyenleri güldürecek.

KONUSU: Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider.

Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...

Haberin Devamı