Gazete Vatan Logo
Magazin Korkusuzluğumuz anneliğimizden

Korkusuzluğumuz anneliğimizden

Anneler Günü sebebiyle sosyal medyada ünlü anneler çocukları ve anneleri ile fotoğraflarını paylaştı. Yazdıkları yazılarla da duygularını en içten şekilde tarif ettiler

Korkusuzluğumuz anneliğimizden

Çağla Şikel

Hep ‘En büyük hayalim anne olmak’ derdim. Önce anneme sonra tüm annelere ve anne yüreği taşıyan güzel kalplere gelsin... Bir kadının yaşayabileceği en güzel duygu annelik. Rabbim herkese nasip etsin.”

Gülben Ergen

Ne kara kışlar gördüm... Hepsinin bittiği gün anne olduğum gün... Dünyayı karşıma alsam bile yine şükrettiğim... Allah’ı yanıma, içime, iliklerime, başımın tepesine, ciğerlerime çekerim ve her şeyle herkesle mücadele edebilirim... Bu güç anneliğimden... Bu sınırsız korkusuzluk anneliğimden... Bu minnet sonsuza dek sürecek... Her fırtına diner, dindi, dinecek... Çünkü oğullarım bekler... Her zorluk geçer, geçti, geçecek çünkü oğullarım var, yaşamalıyım, çünkü oğullarım var... Ne adım, ne başka vasfım, ne başka alkışım yok... Oğullarım var, lütuflarım var, şükürlerim var, Allah’ın bana emanetleri var.

Nilüfer

Sen gideli iki yıl oldu. Anneler günün kutlu olsun.”

Pınar Altuğ

Kiymetlim. İyi ki ama iyi ki doğurmuşum seni, iyi ki annen olmuşum. Anneler Günümüz kutlu olsun.”

Hande Ataizi

Haberin Devamı

En mutlu anneler günümüz.”

İbrahim Tatlıses

Bütün annelerin; analar gününü canı gönülden kutlarım. Bizler 1974’ten bu yana babasız büyüdük. Yanımızda şu gördüğünüz Leyla Sultan vardı ve bizleri kimseye muhtaç etmedi. Aklı olan ve akli dengesi yerinde olan herkes anasının değerini herşeyin üstünde görür ve ona ömrünün son nefesine kadar hıyanet etmez ve de bir dediğini iki etmez. Bana dua eden, etmeyen, tüm annelerin ellerinden hürmetle ve saygıyla öperim...”

Hadise

Dünyanın en kutsal duygusu bence ‘anne’lik. Ben daha bu duyguyu yaşamadım. Ama bu kutsallığı bana en iyi yansıtan bir annem var. Kahramanım. Meleğim. Sırdaşım. Dostum. Annem benim her şeyim. Her şeyimiz annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. İyiki senin gibi güçlü bir annenin kızıyım...”

Nurgül Yeşilçay

Benim aşkım, canım, bir tanem! Oh iyi ki doğurmuşuz! İyi ki anneyiz! Hepimizin anneler günü ve günleri kutlu olsun. Olamayanlara da Allah şifa versin”